Logo

Italiensk gryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Italiensk gryde

225 g makaroni

2 porrer

1 pakke dybfrosne, grønne bønner

1 middel stort blomkål

smør eller margarine

salt og peber

1 ds flåede tomater

Tilbehør: franskbrød, reven parmesan

*

Bræk makaronien i småstykker, del porrerne i tykke skiver - tag så meget af det grønne med som muligt.

Del blomkålen i mindre buketter.

Smør en serveringsgryde godt og læg grønsagerne og makaroni lagvis i den.

Drys salt og peber mellem lagene.

Hæld væden fra tomaterne samt så meget vand ved, at det står ¾ op om grydens indhold.

Fordel lidt smør eller margarine på overfladen.

Læg låg over og bring det langsomt i kog.

Lad retten snurre 6-7 minutter under tætsluttende låg.

Læg tomaterne over, dæk med låg og lad det snurre videre i ca. 10 minutter.

Server retten i gryden.

Server franskbrød og reven parmesan til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.400 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her