Logo

Italiensk Havkat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

700 g havkatfilet i skiver
2 spsk hvedemel
1 tsk salt
¼ tsk paprika

Sauce:
6 skiver bacon
1 finthakket løg
2 dl tomatpure
½ tsk basilikum
½ tsk merian
1 pakke spaghetti - kogt

Skær fisken i skiver ca. 1,5 cm brede
Bland hvedemel, salt og paprika
Vend fisken i melet og steg skiverne.
Bacon skæres i tern og afsmeltes i gryde med lidt margarine
Løget svitses med
Tilsæt tomatpure og krydderier
Det hele gives et opkog
Den kogte spaghetti tilsættes

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.677 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her