Logo

Italiensk kalvegryde i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¾ kg kalvebov uden ben
salt
peber
15-20 skalotteløg
500 g champignon
2 ½ dl bouillon
1 dl piskefløde
1 ds tomater
½ dl madeira
spaghetti

Læg stegesoen (Römertopf) i vand 1 time før brug. Skær kødet ud i små aflange stykker. Læg dem i stegesoen og drys med salt og peber. Hæld bouillon ved. Stilles i ovnen på 225ºC i ca. 1 ¼ time.

Tag kødet op med en hulske og tilsæt de pillede skalotteløg og champignon skåret i skiver. Lad dem koge i skyen i ca. 15 minutter. Kom kød, tomater og fløde og smag den til med madeira.

Serveres med spaghetti og revet ost.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.682 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her