Logo

Italiensk kalveschnitzel med ovnkartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Arbejdstid: 30 min. Stege- og ovntid: 40 min. i alt Ikke fryse-egnet
(4 personer)

4 store kalveschnitzler
4 skiver røget skinke
4-8 salvieblade
fedtstof til stegning
2 dl hvidvin
1-2 dl lys bouillon
salt og peber
Ovnkartofler:
bagekartofler
lidt olie
tørrede krydderier Tilbehør:
salat

Begynd med kartoflerne, som skæres i halve og pensles med olie, inden de drysses med tørrede krydderurter, fx. rosmarin, merian eller andet.
Sæt dem i ovnen ved 200ºC i 40 minutter.
Bank kødskiverne lidt fladere og læg en skive skinke på hver sammen med et par salvieblade.
Fold hver kødskive en gang sammen om fyldet og fæstn med kød nåle.
Steg dem et par minutter på hver side i olie eller smør.
Tag kødet fra varmen og hæld vinen på.
Lad den koge godt ind nogle minutter.
Hæld bouillonen i og lad det koge endnu nogle minutter.
Smag det til og hæld det over kødet på et fad.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.733 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal du på kur i det nye år?


Effektiv reklame - klik her