Logo

Jamaica kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 hel kylling
1 løg
1 rød eller grøn peber
2 tomater
2 spsk soyasauce
2 spsk rødvinseddike
salt og peber
1 spsk det 3. krydderi
1 spsk paprika
Lidt allehånde, lidt provance krydderi, lidt timian.
 
Del kyllingen i passende stykker.
Skær løg, peberfrugt og tomater ud i små terninger,
Bland det med krydderierne og kom kyllingestykker i.
Skal stå natten over i køleskabet.
Tages ud en halv time i stuetemperatur før stykkerne vendes i æg og hvedemel.
Steges i en dyb pande i rigelig olie, ved svag varme i 15-20, minutter under låg og skal vendes tit.
Serveres evt. med god salat og en bagt kartoffel.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.102 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?