Logo

Jamaicamarineret skinke med ris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 stk jamacaimarineret skinke (ca. 700 g)
Resten af skinken gemmes til mandag
2 gulerødder i små tern
4 stængler blegselleri i små tern
½ icebergsalat i strimler
3 tsk brun farin
saft af 1 lime
120 g basmatiris
salt og peber
olie til stegning
 
Skinken varmes i dens egen pose i ca. 30 min.
Må ikke bulderkoge.
Imens koges risene møre.
Grønsagerne sauteres i olie og tilsættes risene.
Smag til med brun farin, lime, salt og peber.
Inden servering blandes salaten imellem risblandingen.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.799 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?