Logo

Jambalaya-kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 kylling
olie
1 gulerod
1 løg
1 rød peberfrugt
2 stænger bladselleri
2 fed hvidløg
500 g røget skinke
1 ds flåede tomater
6 dl hønsebouillon
6 dl ris
1 tsk tørret timian
1 tsk tørret oregano
cayennepeber, salt og sort peber
hakket persille
 
Kyllingen skæres i 10-12 stykker og brun den i en gryde ved høj varme. Læg kyllingestykkerne til side på et ovnfast fad.
Hak gulerod, løg, rødpeber, bladselleri, hvidløg og skinke i små stykker og svits dem i gryden.
Tilsæt flåede tomater og bouillon.
Lad retten koge igennem.
Smag til med timian, oregano, cayennepeber, salt og sort peber.
Fordel grydens indhold over kyllingestykkerne og stil fadet i oven ved 180ºC i ca. 1 time til risene er kogte og lidt sprøde i toppen.
Til slut drysse med hakket persille.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.318 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?