Logo

Jambalaya med chorizo og krebs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 chorizopølser
15 krebs
½ kg rejer
400 g frossen torsk
5 tomater
1 fennikel
½ bundt bladselleri
2 løg
2 fed hvidløg
1 spansk peber
3 tsk tørret koriander
3 tsk tørret timian
1 spsk tomatpuré
1 ½ dl ris
10 dl vand
2 spsk hummerbouillon
salt og peber
1 nip sukker
1 hakket rødløg
hakket persille
hakket timian
 
Skær pølserne i skiver og pil krebs og rejer.
Del den frosne torsk i mindre stykker og lad dem tø op.
Skær tomater, fennikel, bladselleri, løg, hvdløg og en hel spansk peber ud i tern.
Svits grønsagerne i olie.
Tilsæt de tørrede krydderier, tomatpureen og risene.
Lad det simre et par minutter.
Hæld 6 dl vand og den flydende bouillon ved.
Kog, til risene er møre (ca. 15-20 minutter).
Hæld yderligere 4 dl vand ved og smag til.
Læg torsk, rejer og krebs og pølse ovenpå.
Læg låg på og lad det simre ved lav varme i 10 minutter.
Drys med hakkede friske urter og finthakket rødløg.
Serveres med yoghurtdressing.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.728 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?