Logo

Jambalaya med skinketern

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 dl løse ris
1 løg
1 fed hvidløg
1/2 grøn peberfrugt
150 g skinketern
2 dl vand
1/2 dåse hakkede tomater
1/4 tsk timian
1 laurbærblad
Tabasco efter smag
 
Tilbehør: brød
 
Risene skylles og svitses i lidt olivenolie.
Hakket løg og hvidløg, peberfrugt i små stykker, skinketern, vand, tomater, timian, laurbærblad og et par dråber Tabasco tilsættes, hvorefter retten koges under låg ved svag varme i 40 minutter.
Skal omrøres et par gange i løbet af kogetiden og tilsættes lidt ekstra
vand hvis nødvendigt.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.173 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Russisk OstekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os