Logo

Jambalaya salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 dl kogte ris
200 g mayonnaise
3 spsk dijonsennep
3 tomater skåret i tern.
1 hakket løg
2 forårsløg i fine skiver
1 spsk frisk hakket basilikum
2 spsk hakket persille
1 tsk tørret timian
salt
peber
chilisauce

150 g krebsehaler
125 g krabbekød
150 g små rejer
100 g kogt skinke skåret i strimler
100 g røget pølse

I en stor skål blandes den kogte ris med mayonnaise, sennep. tomater, løg, forårsløg, basilikum, persille og timian.
Salaten smages til med salt, peber og chilisauce.
Herefter vendes skaldyr, skinke, og pølse i.
Salaten stilles køligt et par timer.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.729 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?