Logo

Jannas elgfars-biff

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Vildt

600 g hakket elgkød
3 dl mælk
1 spsk kartoffelmel
2 spsk revet peberrod
1 ½ tsk salt
½ tsk peber
2 spsk margarine

Bland mælk, kartoffelmel, peberrod, salt og peber i elgkødet. Form farsen til 12-16 bøffer, ca. 1 cm tykke (formes evt. efterhånden som de lægges på panden, husk at trykke kødbollen flad!). Brun fedtstoffet. Læg bøfferne på og steg dem på en ikke for hed pande i 2-3 min. på hver side. Kog panden af med 1-2 dl vand el. bouillon og smag til.

Variation:
Byt peberroden ud med 1 spsk knust enebær.

Serveres med kartofler og evt. brød.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.870 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?