Logo

Janssons fristelse - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Janssons fristelse - Maries


En af de svenske retter med kartofler og fisk.

Til 4 personer

 

14-16 ansjosfileter eller benfri sild

2 mellemstore løg

ca. 1 kg kartofler

3-4 dl fløde

ansjosvæden

2-3 spsk smør

 

Skær de skrællede kartofler i fine strimler og skær løgene i tynde skiver.

Kom halvdelen af kartoflerne i et smurt, ovnfast fad.

Kom løg og ansjosfileter herpå.

Kom resten af kartoflerne over.

Krydr med kværnet peber.

Hæld fløden og ansjosvæden i fadet og fordel smørklat­ter over.

Sæt fadet i ovnen ved 225°C i 40-45 minutter.


Hvis det ser ud til, at retten bliver for mørk, må der lægges alufolie over det sidste kvarter af ovn tiden.




Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.382 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?