Logo

Japansk æggestand med kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 Personer

31/2 dl hønsebouillon
31/2 tsk japansk soya
1 spsk sake
75 g kyllingebryst uden skind
2 mellemstore østershatte
¼ gulerod
1 stykke citronskal (usprøjtet)
2 æg
4 spinatblade
salt

Rør hønsebouillon sammen med ½ tsk soyasauce og ½ spsk sake. Hæld blandingen i en bryde, lad den koge op, og stil den til afkøling. Skær kyllingebrystet i ca. 2 cm store tern, dryp dem med 2 ½ tsk soyasauce og resten af sakeen, og lad dem marinere i 10 minutter. Vend dem en enkelt gang under marineringen.
Snit svampene i 8 stykker. Snit guleroden i pergamenttynde skiver, og blancher disse ganske kort tid i kogende saltet vand. Snit citronskallen i meget tynde strimler. Anbring kyllingekødet og svampene i 4 små forme. Rør æggene sammen med lidt salt og resten af soyasaucen. Rør blandingen i bouillonen. Si den, og fordel den i formene. Anbring gulerodsskiver, citronstrimler og spinat i formene. Stil disse i sydende vandbad, og lad dem stivne deri i ca. 40 minutter.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.644 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?