Logo

Japansk agurkesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 ½-2 dl eddike (gerne risvineddike)
2 spsk rørsukker
1 ½-2 tsk salt
1 agurk i tynde skiver (275 g)
1 bdt radiser i tynde skiver (80 g)
2-3 fintsnittede forårsløg (60 g)
4 fintsnittede mynteblade

Limemarinade:
saft af 1 ½-2 limefrugt
1 spsk sojasauce
1 ½-2 spsk olie
1 ½-2 tsk fintsnittet chili
1 ½-2 spsk rørsukker
1 lille fed hakket hvidløg

Rør eddike, sukker og salt sammen og læg agurkeskiverne heri.
Lad dem trække i en time.
Rør alle ingredienser til marinaden sammen.
Hæld væden fra agurkerne og bland dem med radiser, forårsløg og mynte. Vend dem i marinaden.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.479 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?