Logo

Japansk nudelsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Kog en hønsefond og reducer med skræller af ingefær og porre samt soya efter smag.
Tilsæt julienne af gulerødder og kog dem møre i suppen.
Hæld japanske soba nudler (forkogte) i sammen med Krabbeboller og tilsæt til sidst forårsløg i fine ringe og japansk peber (shichimi tougarshi). Si fonden.
 
Krabbeboller:
100 g lårkød af hane
1 spsk sammenpisket æg
1 dl piskefløde, salt og peber,
100 g krabbekød og 25 g blødt smør
 
Rør ingredienserne sammen som til en soufflefars og tilsæt det bløde smør til sidst.
Farsen sættes af på bageplader i småbitte boller eller i latex forme og bages i ovnen i 8-10 minutter ved 120ºC.
Det er vigtigt, at krabbebollerne forbliver helt lyse.
 
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.485 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?