Logo

Japansk sashimi

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
¾ kg tun
175 g kinaradise i strimler
5 forårsløg i strimler
175 g sukkerærter
8 store rejer med skal
1 spsk revet peberrod
citronbåde
1 spsk frisk revet ingefær

Fjern skind, ben og mørke dele fra fisken. Skær fileterne i skiver på tværs.
Anret fiskeskiverne på et fad med gørnsager og rejer.
Rør peberroden til en tyk pasta med lidt vand og kom det på fadet med citronbåde og ingefær.
Hver person tager peberrod og ingefær og bruger det som dip til fisk og grønsager
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.348 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?