Logo

Japansk svine-sauté med ingefær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
500 g mager afpudset svinefilet
2 spsk olie
200 g bambusskud (fra dåse)
4 stilke bladselleri
500 g squash
2 mellemstore porrer

Marinade:
1 spsk frisk revet ingefær
1 dl soyasauce
2 spsk farin
2 spsk tør sherry eller sake

Skær kødet i meget tynde skiver (2-3 mm).
Rør marinaden sammen. Rens de friske grønsager og snit dem fint. Skær bambusskudene i strimler.
Varm olien i en wok.
Brun kødskiverne ved god varme under konstant omrøring ca. 2 minutter.
Tag kødet op.
Svits porre og bladselleri ved god varme ca. 2 minutter under konstant
omrøring.
Læg squash og bambusskud i gryden og svits 1 minut mere.
Læg kødet tilbage i gryden og hæld marinaden over.
Rør igennem og lad retten sautere nogle minutter under låg.
Servér sautéen med løse ris.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.967 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?