Logo

Japanske risfrikadeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Kogte ris svarende til 3 dl rå ris
1 dl grahamsmel
1 dl vand
2 finthakkede løg
2 tsk salt
2 æg eller ½ dl soyamel
½ dl solsikkeolie
Tilbehør: Evt. grønsager
 
Kog risene. Derefter røres det hele sammen til en lind fars og steges som frikadeller.
Tilbehør: Smager dejligt med grønsager.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.109 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?