Logo

Jettes squashkage med osteglasur

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 stk æg
21/2 dl olie
5 dl sukker
5 dl groft revet squash m/skræl
5 dl hvedemel
¼ tsk bagepulver
2 tsk natron
1 tsk salt
2 tsk vaniljesukker
3 tsk kanel
 
Osteglasur:
100 gr flødeost naturel 
140 gr smør (Kærgården) 
2 dl flormelis
2 tsk vaniljesukker
 
Æg sukker og olie piskes sammen og de øvrige ingredienser tilsættes, hvorefter det hele røres godt sammen.
Bages midt i forvarmet ovn ved 200°C i ca. 1 time.
Osteglasur:
Det hele piskes godt sammen og smøres i et jævnt lag over kagen.

 
Tips: Denne portion passer til lille bradepande - dobbelt portion til stor.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.554 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?