Logo

Jomfruhummer bagt med krydderurtesmør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Danske jomfruhummere smager fantastisk. Her bruges de i en forret, hvor hummerne bages i oven sammen med en lækker krydderurtesauce lavet på blandt andet hvidløg, pinjekerner, persille  og smør.

 

 

500 g jomfruhummer
persille
frisk basilikum
citron usprøjtet
hvidløg
1 spsk pinjekerner
50 g smør
blandet salat

Krydderurtesauce laves først:
Persille, frisk basilikum, skallen af en kvart citron, et halvt fed hvidløg, pinjekerner samt salt og peber blendes. Til slut tilsættes smør.
Hummerens haleparti deles med en kniv, og den sorte streng fjernes.
Halerne lægges i et ovnfast fad.

Smørret fordeles på halestykkerne, og de de bages i ovnen ved 180ºC i 10-12 min.
Herefter serveres retten med salat og groft brød.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.442 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?