Logo

Jomfruhummer med avocadocreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
400 g kogte og pillede jomfruhummerhaler (de kan ofte købes billigt direkte fra fiskerne på havnen)
2 hårdkogte æg
8 blade husblas (kan undværes hvis man ikke ønsker halerne i gele)
5 dl kraftig grønsagsbouillon

Avocadocreme:
2 modne avocadoer
1 revet skalotteløg
1 fed knust hvidløg (eller flere efter smag)
3 spsk citronsaft
1 dl cremefraiche 18%
salt
peber

Skær æggene i skiver. Læg husblasen i blød i rigeligt koldt vand i 10 minutter. Rør bouillonterninger ud i 5 dl kogende vand så den bliver godt stærk, provenceterningerne fra Knorr er gode til dette. Vrid vandet fra husblasen og smelt den i den varme bouillon. Hæld derefter lidt af denne op i 6 kopper med en skive æg i bunden. Fordel nu halerne i kopperne og dæk dem med resten af bouillonen. Stil dem i køleskabet til de er stivnede. Blend/mos frugtkøddet fra avocadoerne med de andre ingredienser og fordel det på små tallerkener med hummerhale geleén ovenpå. Du kan nemmest løsne det fra koppen ved at dyppe den i varmt vand et øjeblik. Pynt med dild.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.501 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?