Logo

Kaffebudding / Mokkabudding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2-3 spsk malede kaffebønner
1/2 liter fløde
1 æg
4 spsk sukker
3 spsk buddingpulver

Pynt:
flødeskum
1/2 tsk Vanila
evt. chokoladekringler

Kaffebønner og fløde gives et opkog, trækker under låg 5 min. og sies. Den frasiede kaffefløde blandes med mælk eller fløde, til der igen er 1/2 liter. Fløden bringes atter i kog. Æg, sukker og buddingpulver piskes sammen og piskes i den kogende fløde. Buddingen får et opkog, hældes i en skål eller form og afkøles. Desserten pyntes ved anretningen med flødeskum, drysset med Vanila og evt. chokoladekringler.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.756 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hvid chokolademousse med rabarberkompot og jordbærDen lære chokolademousse serveres med årstidens rabarber og jordbær
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os