750 g  hakket kalvekød
 salt
2 tsk  friskkværnet sort peber
3 papirtynde skiver  parmaskinke
75 g  usaltet smør
3 dl  kalvebouillon
½ dl  piskefløde
200 g  skivede champignon
 
Kartoffeltimbaler: 
400 g  kartofler kogt uden salt
2 æg
50 g  reven emmentaler
25 g  smør
 salt
 peber
150 g  skyllet, dampet spinat, presset fri for væde
1 dl  piskefløde
Del kødet i 6 og form det til høje bøffer. Krydr dem rundt i siderne med salt og peber. Skær skinkeskiver ne igennem på langs og bind en strimmel om hver bøf med en bomuldstråd. Brun dem på begge sider i det meget varme smør og tag dem over på et fad. Kom fonden i panden sammen med champignoner og fløde og lad det koge igennem nogle minutter. Kom bøfferne i og lad dem simre svagt i saucen ca. 4 min. på hver side.
Mos de varme, kogte kartofler og pisk æggene i. Pisk godt, inden osten piskes i sammen med smørret. Smag til med salt og rigeligt med peber. Smør 6 små kokotter (skåle) og fordel halvdelen af mosen i, herpå fordeles spinaten, og fløden hældes over. Løft let med en gaffel, så fløden trænger ind i spinaten. Luk med den resterende kartoffelmos. Bag kokotterne i ovnen på næstnederste rille ved 160º i ca. 40 min. 
Servér retten straks