Logo

Karens forlorne kransekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

stor succeskage
     
5 kop sukker
250 gram margarine
2 stk æg
2 spsk mælk
2 spsk mandel essens
½ spsk bagepulver
5 kop hvede hvedemel

 
Sukker hældes i en skål, og margarine skæres ud i små terninger

ca. (1cm x 1cm) eller smuldres og hældes i sukkeret.
Det røres sammen og æg kommes i éet af gangen, så tilsættes mælken og mandelessensen.
Bagepulver og hvedemel blandes sammen og det røres i dejen.
Dejen bliver som en lidt massiv klump marcipan, når det hele er rørt sammen.
Dejen fyldes i en 35x40 cm bradepande i 1 cm. tykkelse.
Kagen bages ved 150-160°C i 30 minutter og den er færdig når den er sprød i kanterne og let gylden farvet.
Den skal skæres ud i tern mens den endnu er varm, for når den er kold er den småkageagtig og lidt hård.
Kagen pyntes med glasur, som ligges i striber med en plastpose med hul i hjørnet, svingende fra side til side.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.240 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her