1 æg 
90 g  sukker 
125 g  smeltet smør 
1 ½-2 dl  mælk 
100 g  hakket kirsebær 
75 g  revet marcipan 
150 g  hvedemel 
1 ½ tsk  bagepulver 
2 spsk  appelsinmarmelade 
4 ferskner 
4-6 cl. Grand Marnier 
1-2 tsk  flormelis 
2 dl  cremefraiche 18%
  
Pisk æg og sukker til let æggemasse.
Pisk smør og derefter mælk i.
Bland bagepulver i melet og sigt det i dejen under omrøring.
Udsten kirsebærrene og hak dem groft.
Vend dem i massen med den revne marcipan.
Fordel dejen i smurte muffinsforme.
Bag dem i forvarmet ovn ved 200ºC i ca. 25 min. 
Smelt appelsinmarmeladen i en gryde og pres den gennem en sigte.
Pensl de lune muffins med marmeladen og køl af.
Pynt evt. med kirsebær.
Halver fersknerne og fjern stenen.
Skær dem i både og vend dem i flormelis og Grand Marnier.
Server muffins med ferskensalat og cremefraiche.