Kartoffelsalaten er
vendt med frisk spinat og en kærnemælksdressing og er lækkert tilbehør til et
par pandestegte koteletter.
Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 6 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.
#
2 svinekoteletter
uden fedtkant
5 g smør eller 1
tsk. olie
400 g kogte
kartofler
½ rødløg
150 g frisk
babyspinat
Dressing:
1 dl kærnemælk
1 tsk dijonsennep
1 tsk. citronsaft
salt og peber
*
1. Pisk kærnemælk
sammen med sennep og citronsaft.
Smag til med salt og
peber.
2. Skær kartoflerne
i terninger eller skiver.
Pil rødløget og hak
det fint.
Skyl spinatbladene
grundigt og slyng dem tørre.
Vend det hele sammen
med kærnemælksdressingen.
3. Krydr
koteletterne med salt og peber og brun dem på en varm pande med smør eller olie.
Skru lidt ned for
varmen og steg dem yderligere i ca. 2 min. på hver side.
Server med
kartoffelsalaten.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin