(9 ringe)						
							
# Ingredienser
500 g marcipan
250 g sukker
110 g æggehvider 
* Tilberedning
Pisk æggehvider og sukker sammen til en grød og ælt marcipanen sammen med grøden til en ensartet masse der ikke klistrer. 
Stil massen koldt i et døgns tid.
Rul så dejen ud i fingertykke pølser. 
Skær pølserne ud i følgende mål : 10,13,16,19,22,25,28,30,32 cm. 
Stil pølserne på køl i 1 time.
Form herefter pølserne til ringe. 
Tryk dem let foroven, så de får facon. 
Stil ringene på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen ved 225 °C i ca. 6-8 minutter. 
Lad ringene afkøle. 
Bland en glasur af flormelis og æggehvide. 
Fold et kræmmerhus af madpapir og hæld glasuren heri. 
Klip hul i spidsen og sprøjt så striber af glasur over kransene. 
Tips: Prøv evt. at smelte noget nougat og sprøjt på i stedet for glasur.