Frikadeller: 
500 g svinekød 
1 løg 
2 spsk hvedemel 
2 æg 
salt og peber 
1 fed hvidløg 
diverse krydderier 
Kartoffelsalat 
1 kg  kogte kartofler (kolde skiver) 
2 spsk fint hakket løg 
Dressing 
4 dl ymer elleryYlette 
1 æggeblomme (skold æg i kogende vand) 
1 spsk citronsaft 
1 tsk sennep 
1 tsk karry 
salt og peber 
purløg eller dild 
Grillede Frikadeller: 
Svinekødet røres sammen med hvedemel, æg, mælk, salt og peber, revet løg, hvidløg. Når farsen er rørt sammen, tilsættes tidens krydderier efter smag og behag. Spray olie på den varme stegeplade, og begynd stegningen, uden låg. 
Kartoffelsalat: 
Ingredienserne til dressingen røres sammen og løg og kartofler vendes deri. 
Servering: 
Server de lune frikadeller direkte fra grillen med kartoffelsalat. 
Tips: Ved stegningen, er det en fordel at bruge sesamolie, da den tåler højere varme.