
 
Vi har æltet en god
håndfuld friske krydderurter sammen med det hakkede kød, før vi har formet det
til krebinetter. Paneringen er durummel - du kan også bruge æg og rasp. 
Arbejdstid: 15 min. Stegetid:
10 min. Fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen. 
 
#
300 g hakket kalve- og
svinekød
en håndfuld friske
krydderurter: persille, estragon, merian 
50 g durummel 
10 g smør 
½ spsk olie 
salt og peber 
*
 
SKYL krydderurterne,
tør dem, og hak dem. 
 
ÆLT det hakkede kød
sammen med krydderurter, salt og peber. 
 
FORM det til 2-4
bøffer, og vend dem i durummel blandet med lidt salt og peber. 
 
STEG dem på en pande
med smør og olie ca. 5 min. på hver side. 
 
SERVER fx med
friskkogte kartofler og tomatsalat. 
 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin