50 g  rosiner uden kerner
200 g  hvedemel
100 g  Maizena eller kartoffelmel
1 brevbagepulver
100 g  smør
2 æg
10 g  sukker
10 g  stødt kanel
10 g  revet muskatnød
½ kop   stærk kaffe
1/8 l. piskefløde
30 g  sukker
Overhæld rosinerne med kogende vand og lad dem stå i 5 minutter. 
Dryppes af og stilles køligt. 
Smørret smeltes og afsvales. 
De hele  æg, sukker og hvedemel kommes i og dejen røres, til den skummer.
Kom kanel, muskatnød, bagepulver og hvedemel i under stadig omrøring.  
Til slut vendes rosiner i. 
Rul ud til ca. 1 cm. tykkelse på et bræt, der er strøet med hvedemel.  
Skæres i aflange firkanter, sættes på en smurt plade og bages 10-12 minutter ved 250ºC. 
Fløden piskes halvstiv, og sukkeret vendes i. 
Stryg flødeskummet på de bagte snitter, der glaseres brune i ovnen, enten ved overvarme eller under grillen.