2 store andebryster 
 olie til stegning 
1 lille rød chili i skiver 
2 spsk  sukker 
5 dl  appelsinsaft 
 appelsinbåde 
 kandiseret appelsinskal 
 
Marinade: 
1 spsk  finthakket ingefær 
1 spsk  finthakket rød chili 
2 spsk  fiskesauce 
 salt
 peber 
Bland ingredienserne til marinaden og lad andebrysterne trække heri i mindst 1 time.
Steg de marinerede andebryster gyldenbrune i olie. Tilsæt nu marinaden og skru ned for blusset. Tilsæt sukker og forsæt stegningen, til sukkeret begynder at karamellisere, tilsæt appelsinsaft og steg videre et par minutter, eller indtil andebrysterne er gennemstegt. Tag andebrysterne af stegepanden.
Kog saucen ind til den ønskede konsistens og hæld den over anden lige inden servering.  Pynt med appelsinbåde, appelsinskal og chili.