
50 g pinjekerner 
25 g smør 
¾ tsk stødt spidskommen 
¾ tsk stødt kanel 
¾ stødt koriander 
¾ tsk stødt allehånde 
2 tsk brun farin 
4,5 dl grønsagsbouillon 
350 g couscous 
115 g rosiner 
3 spsk hakket frisk koriander 
salt og friskkværnet peber 
 
A. Rist pinjekernerne på en tør teflonpande i 1-2 min., til de er let gyldne. 
 
B. Smelt smørret i en lille kasserolle og tilsæt spidskommen, kanel, koriander, allehånde og farin. 
Lad det koge ved svag varme i 1-2 min. 
Tilsæt grønsagsbouillon og bring det i kog. 
Rør couscoussen i, læg låg på og tag kasserollen af varmen. 
Lad den stå i 5 min., til grynene er svulmet op og er blevet bløde. 
 
C. Rør med en gaffel pinjekerner, rosiner, hakket koriander, salt og peber i couscoussen.