
2 kyllinger - helst friskslagtede 
salt og peber 
1 suppevisk 
1½ usprøjtet citron
evt honning 
2 spsk smør eller margarine 
3½ spsk hvedemel 
finhakket persille 
Tilbehør: Løse ris - se Tillæg
*
Læg de rensede kyllinger i kogende vand, tilsat salt, suppevisk og skallen af den ene citron samt selve frugtkødet, der er skåret et par gange igennem. 
Lad det koge sagte under låg i ca. 50 minutter - eller til kyllingerne er møre. 
Træk let i en vinge, løsner denne sig uden besvær, er kyllingerne færdige. 
Tag dem op og fjern skind og skrog. 
Kog imens suppen godt ind. 
Bag fedtstoffet af med hvedemelet og spæd med ca. 3 dl suppe - eller så meget, at der dannes en sauce af passende konsistens. 
Smag til med salt og peber, evt lidt honning samt saften af den tiloversblevne ½ citron. 
Del kødet i stykker og varm det igennem i saucen. 
Bland hakket persille med lidt reven citronskal og drys det over ved serveringen. 
Server løse ris til.