
 
Prøv den danske klassiker, kylling i karry, med
thai-karrypasta i stedet for alm. karry, og brug kokosmælk i stedet for komælk.
Så har du pludselig en eksotisk ret. 
4 personer. Arbejdstid: 40 min. Kogetid: 1 time
#
1 lille kylling eller 4 hele kyllingelår 
salt 
1 lille dåse kokosmælk 
¾ dl hvedemel 
500 g broccoli 
1 bundt forårsløg 
250 g cherrytomater 
150 g sukkerærter 
2 spsk rød karrypasta 
 
Tilbehør: 
1 limefrugt 
kogte jasminris (beregn 1 dl rå ris pr. person) 
1 bundt koriander 
*
Læg kyllingen i en gryde, og dæk med koldt vand. 
Giv det et opkog, og fjern evt. skum fra overfladen. 
Tilsæt 1 tsk salt, og lad kyllingen koge ved svag varme i 50
min. under låg. (30 min., hvis det er lår). 
Tag kyllingen op, og lad den køle lidt af på en tallerken. 
 
Si suppen, mål ½ liter af, og kom den i gryden. 
Rør kokosmælken med 1 dl af den øvrige suppe, og pisk/ryst
melet ud i blandingen. 
Pisk jævningen i suppen, kog op, og lad saucen småkoge i 5
min. 
 
Pil kødet af kyllingen, så snart den ikke er for varm. 
Pluk kødet i mindre stykker. Kasser skind og ben. 
Skær broccolien i mundrette stykker, og kog dem i saucen i
5min. 
Skær forårsløgene i stykker på 2-3 cm. 
Halver tomaterne. 
Skær sukkerærterne over på midten. 
Vend kylling, tomater, forårsløg og sukkerærter i saucen, og
kog godt igennem. 
Tilsæt karrypasta, og smag til med salt. 
Server kylling i karry med limebåde til at dryppe over,
kogte ris og frisk koriander. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin