1 kylling på ca. 1.5 kg 
½ citron 
salt og peber 
2 spsk olie 
1 spsk vineddike 
1 tsk brun farin 
1 spsk soyasauce 
 
Sauce: 
2 spsk soyasauce 
2 spsk vineddike 
2 spsk sherry 
2 spsk olie 
2 fed knust hvidløg 
2 tsk finthakket frisk ingefær 
2 tsk brun farin
  
Skær kyllingen igennem brystbenet, så den kan åbnes, og fold den ud. Pisk citronsaft med salt, peber, olie, vineddike, brun farin og soyasauce. Læg kyllingen i marinaden - den skal trække et par timer, gerne en nat. Vend den af og til undervejs. 
Læg kyllingen med skindsiden nedad på grillristen i ovnen og grill den i 10 min. 
Vend den og grill skindsiden i 10 min. 
Slå over på almindelig ovnvarme 225°C og lad den stege videre i 14 min. Rør alle ingredienser til saucen sammen. 
Server saucen til kyllingen sammen med pebret salat.