1 kylling (ca. 1200 g) 
15 g smør 
1 spsk olie 
½ tsk friskkværnet peber 
½ tsk tørret estragon 
evt. 1 tsk revet citronskal 
3 dl hønsebouillon 
1 dl fløde 13% 
2-3 spsk hvedemel 
1-1 ½ spsk dijonsennep
  
Del kyllingen i 4 eller 6 stykker. 
Brun kyllingestykkerne i en blanding af fedtstof og olie. 
Drys med salt og peber. Tilsæt estragon og eventuelt revet citronskal. Hæld hønsebouillonen ved. Læg låg på og kog sagte i ca. 20 min.
Tag kyllingestykkerne op og si og skum skyen for fedt. 
Pisk hvedemel og fløde sammen til en jævning uden klumper.
Jævn skyen med flødejævningen og lad den koge igennem i 5 min. 
Tilsæt sennep og kog igennem. 
Smag eventuelt til med flere krydderier. 
Læg kyllingestykkerne tilbage i saucen og lad dem koge med et par min. Servér evt. med kartoffelmos og grøn salat.