4 kyllingebryst uden skind og ben 
salt og peber 
2 spsk  olie 
2 hakkede løg 
3 fed hakkede hvidløg 
1 ½ spsk  stærk karry 
4 tomater 
2 dl yoghurt naturel 
1 dl vand 
1 spsk  hvedemel 
2–3 bananer
 
Kyllingen drysses med salt og peber. 
Brunes på begge sider i olie i en sauterpande med låg. 
Kyllingen tages op og løg, hvidløg og karry svitses på panden. 
Tomaterne hakkes groft og kommes på panden. 
Yoghurt, vand og hvedemel røres sammen til en hævning og hældes i panden. 
Saucen koges op under omrøring. 
Bananerne skrælles og halveres. 
Kylling og banan kommes i gryden og simrer under låg i ca. 15 minutter 
indtil kyllingen er gennemstegt. 
Retten serveres med nykogte ris og chutney.