4 stykker kyllingebryst uden skind og ben 
2 spsk  majsstivelse 
½ dl  solsikkeolie 
4 ringe ananas fra dåse 
100 gram rosiner 
2 tsk  karry 
4 dl  hønsebouillon 
1 ½ dl  piskefløde 
2 dl  kokosmel 
3 bananer 
salt og peber
 
Krydr kyllingebrysterne med salt og peber og vend dem i majsstivelse. 
Rist kødet gyldent i meget varm olie på en pande. 
Skru ned for varmen og lad kødet stege færdig ved svagt blus , ca. 3-5 
minutter på hver side. - kødet skal være gennemstegt. 
Rist ananasstykkerne i ca. 2 minutter på hver side og læg dem over til 
kyllingebrysterne. 
Kom karry og rosiner på panden i fedtstoffet fra kyllingekødet, og kog 
panden af med hønsebouillonen. 
Lad det koge godt igennem og jævn med majsstivelse rørt ud i lidt koldt 
vand. 
Rund saucen af med fløden og smag til med salt. 
Varm en pande og kom kokosmel og bananskiver på panden. 
Bland forsigtigt rundt til kokosen er gylden og bananskiverne varme. 
Server retten med løse ris til.