4 kyllingefiléter uden skind
1 tsk  olivenolie
4 forårsløg eller 1 porre
1 dl  hakket persille
¾ dl  vand
2 spsk  kyllingefond
1 spsk  cognac eller æblejuice
1 ¾ tsk  kartoffelmel
1 tsk  dijonsennep
¾ tsk  salt
1 spsk  friskpresset citronsaft
Opvarm olien på en teflonpande og steg kyllingefiléterne gyldne på begge sider. 
Dæk til og steg ved svag varme til kødsaften er klar, 10-12 rnin. 
Hak forårsløgene eller porren groft og kør dem sammen med persille, 
vand, kyllingefond, cognac eller æblejuice, kartoffelmel, sennep og 
salt i foodprocessoren til en fin puré. 
Hæld puréen i en gryde og kog den under omrøring, til den er jævn. 
Tag gryden fra varmen og tilsæt citronsaften. 
Anret kyllingefiléterne på et serveringsfad, hæld saucen over og 
servér straks.
Tips: Til en variant med indisk præg kan du erstatte cognacen med æblejuice og citronen med lime. Tilsæt 1 tsk karry under trin 2.
Gå i øvrigt frem som beskrevet. Servér med ris.