1 kg  kyllingelår 
2 dl  yoghurt naturel 
1 ½ tsk  salt 
1-2 friske røde chili 
1 tsk  stødt spidskommen 
1 tsk  garam masala 
1 tsk  stødt koriander 
1 stor tomat i tern 
1 løg i tern 
saft og kød af 1 lime 
2 spsk  smagsneutral olie 
frisk koriander rød peber og forårsløg til pynt
  
Alle ingredienserne blandes til en marinade, som kyllingelårene vendes i. 
Trækker op til 2 timer. 
Læg lårene med al marinaden i et ovnfast fad, og sæt dem i en kold ovn, som varmes op til 200°C. 
Retten skal have ca. 1 time og 30 min. - vend lårene når halvdelen af tiden er gået. 
Så bliver de både sprøde og saftige. 
Pynt med hakket frisk koriander, rød peber og forårsløg.
Server evt. med en grøn salat, Raita og naan-brød. 
Retten kan også bruges som et godt indslag på en buffet.