
 
Ingefær og soya giver smag til vores anderledes, men herlige
kyllingesalat. Den er perfekt at lave i god tid til et gæstebud • Vandkastanjer
indeholder meget lidt fedt • Tilsæt ekstra hvidløg for at få en stærkere smag
på salaten. 
Forberedelse 10 min. 6 portioner 
 
# Råvarer til Kyllingesalat med ingefær:
300 g kogt kyllingekød 
100 g vandkastanjer 
1 løg 
2 agurker 
 
DRESSING: 
1 dl letmælks-yoghurt naturel 
½ dl let mayonnaise 
1 spsk reven frisk ingefær 
eller 1 tsk stødt ingefær 
2 tsk soya 
1 fed hvidløg, hakket 
½ tsk friskkværnet sort peber 
* 
 
Fremgangsmåde:
1 Skær kyllingekødet i tern. 
Hak vandkastanjerne groft. 
Pil løget og hak det fint. 
Skræl (evt) agurkerne og skær dem i skiver. 
 
2 Dressing: pisk yoghurt, mayonnaise, ingefær, soya, hvidløg
og peber til en glat sauce. 
 
3 Bland kylling, vandkastanjer og løg. Bland godt. 
 
4 Hæld dressingen over blandingen og sørg for at alle
ingredienser dækkes. 
Læg agurkerne på tallerkener og fordel salaten ovenpå. 
 
Tips & råd 

 
Vandkastanjer er en rodfrugt som oftest sælges på dåse, hele
eller skivede. 
De kan købes i velassorterede supermarkeder eller i
asiatiske butikker. 
 
 
I stedet for at skive agurken, kan du grave kernerne ud med
en ske. 
Bland kernerne og frugtkødet med salaten og fyld agurken med
salaten. 
 
FORBERED: Lav salaten et par timer i forvejen, så den kan
trække smagen rigtig godt frem. Lad salaten stå tildækket i køleskabet frem til
serveringen. 
Eller tilbered dressingen dagen før og opbevar den i en dåse
med tætsluttende låg i køleskabet. Ryst dåsen godt inden dressingen skal
serveres. 
 
PR. PORTION: Energi: Kcal 120 = kJ 504 
Kulhydrat 7 g Protein 14 g Fedt 4 g (30%) Fibre 1 g