Logo

Løvstikkelaks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g laksefilet
salt
peber
olie
400 g tomater
3 peberfrugter
4 spsk sennep
½ dl løvstikkeblade

drys laksefileterne med salt og peber på kødsiden. Steg med skindsiden ned i ca. 8 min. og vend derefter kødsiden ned i ca. 1 min.

Halvér tomaterne, fjern kernerne og skær tomatkødet i tern. Sautér tomater og strimlede peberfrugter på en pande og rør blandingen med sennep samt salt, peber og hakkede løvstikkeblade .

Servér laksen med tomat- og sennepssauté, grøn salat samt kartofler eller pasta.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.592 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her