Logo

Laks i chili

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
30 g smør
1 tsk stærk chili pulver
400 g løg finthakket
2 fed presset hvidløg
6 dl fiskebouillon
2 spsk tomatpuré
1 citron, saften heraf
2 tsk lynghonning
500 g laksefilét skåret i 2,5 cm store tern
100 g rejer
Salt
Peber, friskkværnet

Smørret smeltes i en tykbundet gryde. Chilipulver tilsættes og steges ved lav varme i 1 minut, så tilsættes løg og hvidløg som steger i 3 minutter. Bouillon, tomatpuré, citronsaft og honning kommes i under omrøring. Der lægges låg på gryden, som simrer i 30 minutter, indtil blandingen er forholdsvis tyk.

Fisken og rejerne kommes i gryden og pocheres med i 5 - 7 minutter. Retten smages til med salt og peber. Hertil serveres groft brød.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.056 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fersken MelbaEn lækker, klassisk dessert, der blev udviklet som en hyldest til en af operakunstens...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os