
500 g lammeinderlår
4 spsk hoisinsauce
300 g skalotteløg
4 spsk vegetabilsk olie
1 tsk stødt fem krydderi
1 tsk palmesukker
2 spsk riseddike
1 bdt. koriander
Skyl kødet, dup det tørt, og skær det ud i stykker.
Bland det med hoisinsaucen, og lad det marinere i 30 min.
Pil skalotteløgene, flæk dem, og skær dem i strimler på langs.
Varm halvdelen af olien op i wokken, og svits de strimlede skalotteløg i ca. 3 min sammen med femkrydderi, til de er klare.
Tag dem så op.
Brun udskåret lammekød godt i resten af den meget varme olie.
Drys revet palmesukker over, steg videre, spæd med riseddike, og kom så atter strimlet skalotteløg i.
Vend til sidst den groftsnittede koriander i, og lad det stege lidt endnu.