Logo

Lam med hoisinsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lam med hoisinsauce

500 g lammeinderlår

4 spsk hoisinsauce

300 g skalotteløg

4 spsk vegetabilsk olie

1 tsk stødt fem krydderi

1 tsk palmesukker

2 spsk riseddike

1 bdt. koriander

 

Skyl kødet, dup det tørt, og skær det ud i stykker.

Bland det med hoi­sinsaucen, og lad det marinere i 30 min.

Pil skalotteløgene, flæk dem, og skær dem i strimler på langs.

Varm halvdelen af olien op i wokken, og svits de strimlede skalotteløg i ca. 3 min sammen med femkrydderi, til de er klare.

Tag dem så op.

Brun udskåret lammekød godt i resten af den meget varme olie.

Drys revet palmesukker over, steg videre, spæd med riseddike, og kom så atter strimlet skalotteløg i.

Vend til sidst den groftsnittede koriander i, og lad det stege lidt endnu.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 729 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.