Vandmelon er en
lækker, smuk og meget frisk ingrediens i en salat. Læskende og helt perfekt i
sommervarmen.
Arbejdstid: 30 min.
Koge/stegetid: 20 min. 4 personer
# Ingredienser til Lammekoteletter med vandmelon
og feta:
8 lammekoteletter
2 spsk olie
salt og peber
Grillede kartofler:
1 kg kartofler
2 spsk olie
12 træspid
Vandmelonsalat:
1 agurk
300 g vandmelon
100 g fetaost i
terninger
1 håndfuld oregano
eller basilikum
2 spsk olie
1 citron
*
Sådan laves Lammekoteletter
med vandmelon og feta:
Grillede kartofler:
Kog kartoflerne næsten møre ca. 12 min.
Hæld vandet fra og
lad kartoflerne køle lidt af.
Træk kartoflerne på spid
og pensl dem med olie.
Steg kartoflerne
færdige på grillen.
Vandemelonsalat:
Skær agurken i skiver og bred dem ud på et fad.
Skær vandmelonen i
små stykker og drys dem over agurkerne.
Drys feta og
grofthakket basilikum eller oregano over vandmelonen.
Dryp med citronsaft
og olie.
Pensl
lammekoteletterne med olie.
Steg dem på den
varme grill i ca. 3 min. på hver side.
Krydr med salt og
peber.
Server
lammekoteletterne med vandmelonsalat og grillede kartofler.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin
----------- ooo OÔO ooo -----------