Logo

Lun ost med rosmarin og ahornsirup

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 skrå skiver italiensk flûte (ca. 125 g)
300 g mild Samsø ost 45+ (28%)
1 spsk ahornsirup
1 tsk friske, hakkede rosmarinblade
Pynt: friske rosmarinkviste

Del flûteskiverne i halve og fordel dem i 6 små, ovnfaste tærteforme (ca. 10 cm i diameter).

Skær osten i tykke skiver og dernæst i trekanter.

Fordel osten på brødet, pensl med ahornsirup og drys med rosmarin.

Grill ostebrødene øverst i ovnen - ca. 2 min. - osten skal kun lige smelte.

Tip: Flutesskiverne kan ristes ca. ½ min. på hver side under grillen, inden man lægger osten på.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.084 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her