Logo

Mager sylte af kalveskank

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 hel kalveskank på ben

Kogelage:
2,5 l kalvefond og eller vand,
3 æbler,
150 g selleri,
2 løg,
1 suppevisk - timian, porreblade, per­sille,
6 enebær,
3 laurbær­blade,
1 spsk sort peber

Efter kogning:
Udblødte gelatine­blade/husblas (8 blade pr. liter),
8 store blade grøn­kål skyllet og blanche­ret,
salt, peber og lidt æble­eddike

Skanken koges op i væsken under hyppig afskumning.
Efter 30 minutters kogning tilsættes krydderier og grønt.
Skanken koges, til den er mør, cirka tre timer, og tages op.
Lagen sigtes, afskummes og koges meget ned, til den smager af noget, cirka til ½ liter.
Smag lagen til med salt, peber og evt. lidt æbleeddike.
Tilsæt så det plukkede kød samt fint­hakket løg samt hakket grønkål kog op.
Tilsæt den udblødte gelatine, cirka otte blade pr. liter væske.
Kom kødet i terine-forme og hæld lagen over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.137 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her