Vi
har brugt friske majs til denne salat, men du kan også bruge frosne majskerner.
2
personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid:
10 min.
#
250
g grønne bønner
2
majskolber
1 spsk
olie
2
skalotteløg
1
rødløg
1 spsk
sherryvineddike
1 spsk
olie
salt
og peber
*
Nip
bønnerne, og kog dem i letsaltet vand i ca. 4 min.
Læg
dem straks i koldt vand, og dryp af i en sigte.
Pil
blade og hår af majskolberne, og skær kernerne af kolberne med en kniv.
Steg
majskernerne møre på en pande med olie.
Pil
skalotteløg og rødløg, og snit dem fint.
Vend
dem sammen med majs og bønner.
Tilsæt
vineddike og olie.
Smag
til med salt og peber, og server som en frokostret med brød til eller som tilbehør.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin