Logo

Majs i maltlage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Du kan lave dette amerikansk inspirerede tilbehør noget tid i forvejen, da det kan holde i op til 3 måneder i et koldt, mørkt sted ligesom marmelade. Den vil gøre en oksekødsburger himmelsk.
 
Til 6-8 personer
1 tsk salt
1 spsk hvedemel
½ tsk engelsk sennepspulver
En god knivspids stødt gurkemeje
40 g strøsukker
150 ml destilleret malteddike
75 g hvidkål, udkernet og i fine strimler
¼ lille løg i tynde skiver
1 lille rød peberfrugt, renset for kerner og hakket
1 lille grøn peberfrugt, renset for kerner og hakket
275 g dåsemajs, vandet hældt af
 
Sigt salt, hvedemel, sennepspulver og gurkemeje ned på en pande.
Rør sukker og eddike i og lad det blive varmet op over lav varme i nogle få minutter, indtil sukkeret er blevet opløst.
Få blandingen op at koge, kom kål og løg i og lad det simre i 10 minutter.
Rør den røde og grønne peber i og lad det simre i et kvarter, mens der røres rundt en gang i mellem.
Kom majsen i og lad det simre i 2 minutter.
Kom blandingen i nogle desinficerede glas, forsegl dem og lad dem køle ned.
Blandingen vil kunne holde op til 3 måneder i et koldt, mørkt sted.
Stil det i køleskabet og spis den inden for 1 uge efter åbning.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.453 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her