Logo

Mild karryret med lam og yoghurt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

750 g magert lammekød
½ kopyoghurt naturel
½ tsk salt
25 g smør
3 hakkede løg
2 tsk garam masala
¼ tsk chilipulver
3 fed hvidløg, knust
375 g tomater, hakkede
60 g kokosmælk

Skær lammet ud i 2.5 cm terninger.
Bland yoghurt og salt i ikke-metallisk skål og tilsæt lammet.
Mariner i 30 min. og hæld væden fra.

Opvarm smørret på en pande, svits løgene og tilsæt garam masala og chilipulver.
Steg i 2 min. mens du rører rundt.
Tilsæt hvidløg, lammekød og tomater og varm op til kogepunktet.

Bland kokosmælken i, dæk panden til og hold retten på lavt blus i 1 ½ time, eller indtil lammekødet er mørt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.358 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her